dc.contributor.author |
Hedeșan, Otilia |
|
dc.date.accessioned |
2024-03-25T08:43:56Z |
|
dc.date.available |
2024-03-25T08:43:56Z |
|
dc.date.issued |
2021-12 |
|
dc.identifier.issn |
1221-1249 |
|
dc.identifier.issn |
2067-1016 |
|
dc.identifier.uri |
http://dspace.bcucluj.ro/handle/123456789/195506 |
|
dc.description |
In: Transylvanian review. Cluj-Napoca, 2021, Suppl. 2, p. 47-64 |
en_US |
dc.format |
PDF |
en_US |
dc.format.medium |
paper |
en_US |
dc.language.iso |
eng |
en_US |
dc.rights |
© Toate drepturile rezervate |
en_US |
dc.subject |
Romanian ethnology |
en_US |
dc.subject |
Romanian folklore |
en_US |
dc.subject |
Traditional Romanian dishes |
en_US |
dc.subject |
Food ethnology in Romania |
en_US |
dc.subject |
Peasant gastronomy in Romania |
en_US |
dc.subject |
Etnologie românească |
en_US |
dc.subject |
Folclor românesc |
en_US |
dc.subject |
Mâncăruri tradiționale românești |
en_US |
dc.subject |
Etnologia alimentară în România |
en_US |
dc.subject |
Gastronomia țărănească în România |
en_US |
dc.title |
Building a topic: food in Romanian ethnology |
en_US |
dc.type |
Issue |
en_US |
dc.rights.holder |
Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga" Cluj-Napoca |
en_US |
campuribcu.AlephSisNr |
29904 |
en_US |
dcterms.isPartOf |
Vol. XXX., Suppl. 2 |
en_US |
europeana.provider |
Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga" Cluj-Napoca |
en_US |
europeana.type |
TEXT |
en_US |
europeana.unstored |
Biblioteca Centrală Universitară "Lucian Blaga" Cluj-Napoca |
en_US |